Регіональний профіль МСП Херсонської області (2016/2017 роки)

Регіональний профіль МСП — це інструмент моніторингу та оцінки стану, динаміки та перспектив розвитку сектору МСП у регіоні, а також оцінки заходів регіональної політики з позиції їхнього впливу на розвиток МСП.

Моніторинг відбувається на основі індикаторів, аналіз зміни яких дозволяє робити висновки про розвиток МСП у регіоні, визначати напрямки регіональної політики, а в кінцевому підсумку – сприяти зростанню добробуту регіону.

При підготовці Профілю використовуються оприлюднені на момент його написання статистичні дані. Враховуючи затримку в оприлюдненні статистичних даних щодо розвитку МСП на 6-10 місяців із моменту закінчення звітного періоду, у цьому випуску Профілю використано статистичні дані станом на вересень 2017 року. У Профілі використано також дані опитування підприємств та підприємців «Щорічна оцінка ділового клімату» (ABCA), проведеного в грудні 2016 – січні 2017 року.

Регіональний профіль МСП Херсонської області розроблено Програмою USAID «Лідерство в економічному врядуванні», яку реалізовує Фонд Східна Європа та партнери.

 

Регіональний профіль (Херсонська область)



ukУкраїнська