20 Листопада 2023
Шановні виробники харчової продукції!
Ми охоче запрошуємо вас на тренінг-консультацію щодо норм ХАССП (HACCP). Це система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Відповідно до законодавства, знання та виконання цих норм є обов’язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом харчових продуктів. Система дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.
Наразі ми збираємо чіткий запит, аби підібрати профільного консультанта відповідно до видів діяльності підприємців. Дата буде узгоджена пізніше та повідомлена разом з усіма деталями на електронну пошту. Заповніть анкету для участі за посиланням: https://forms.gle/QZLvmBXzVvJGjJQQ6.
Принципи ХАССП (HACCP) — це фокусування на ідентифікації, моніторингу та контролі небезпек в критичних контрольних точках визначених скрізь виробничий ланцюг:
Разом ми розберемося з різними аспектами ХАССП, включаючи забезпечення:
Ми впевнені, що цей тренінг допоможе вам удосконалити свою діяльність та забезпечити безпечну та високоякісну харчову продукцію.
Захід проводиться у ініціативі “Каталог крафтовиків України” (https://forms.gle/N3kYsJzzvJm4Poak7) , який втілює БФ “Це Крафт” (https://itscraft.com.ua/fond/) та ГО “АРР Таврійського об’єднання територіальних громад” (https://www.arr.ks.ua/) у співпраці з Міжнародним Торговельний Центром (https://intracen.org)